Aankomende keuringen

5.aug. 10:00 - 17:00  -  Rijsbergen
Boerendag Rijsbergen

9 sep  -  Oosterhout
Keuring voor merries en ruinen

23 sep  -
Twee workshops in Bodegraven

Regio aanspreekpunten

Heeft u een vraag een probleem of wilt u meer weten over de ezel? Wij hebben hiervoor regio-aanspreekpunten die u in uw eigen regio kunnen helpen met het zoeken naar een oplossing voor uw vragen of problemen.

Opens internal link in current windowlijst aanspreekpunt in uw regio

logo koepelfokkerij

De VNE is aangesloten bij de koepelfokkerij

www.koepelfokkerij.com

Vindt ons op Facebook

Vereniging het Nederlands Ezelstamboek

Bij beschikking trc2001/1103 van de minister van LNV
d.d. 2 april 2001 is de vereniging erkend als stamboekhoudende vereniging voor ezels.

De vereniging

De Vereniging het Nederlands Ezelstamboek is opgericht in 1976 met als doel de gezondheid, het welzijn van alle ezelrassen in Nederland te bevorderen. Dit door middel van het toezien op een verantwoorde fokkerij en door meer bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor de ezel.

Tevens het met elkaar in contact brengen van ezelliefhebbers en ezelhouders. Voor adviezen over het kopen of het houden van ezels kunt u bij onze vereniging terecht. Als u inmiddels enthousiast bent geworden en u heeft besloten een ezel  te nemen, wordt dan lid van onze vereniging.

Lid worden? Opens internal link in current windowklik hier